studio schuttinga
grafisch ontwerp, voor print en web

nuchter
Van huis uit ben ik, Iwan Schuttinga, grafisch ontwerper. Die oorsprong zorgt, samen met mijn Groningse wortels voor een grondig en gestructureerde aanpak van het ontwerpproces. Hierbij gebruik ik mijn meer dan 15 jaar ervaring, kennis én mijn betrokkenheid en gedrevenheid. Dit zorgt voor communicatie die mensen op de juiste plek raakt.

creatieve wisselwerking
In mijn werk zorg ik voor een inspirerende mix van zakelijke en culturele opdrachten. Hierdoor ontstaat een interessante wisselwerking tussen de beide disciplines en levert doeltreffende communicatie op met veel onderscheidend vermogen.

passend antwoord
Ik werk voor zowel grote als kleine(re) organisaties. Variërend van conceptvorming en uitvoering van typisch grafische middelen als logo’s, huisstijlen en bijvoorbeeld posters tot creatieve communicatiecampagnes, animaties, infographics en concepten voor video’s. Voor zowel online als offline.

flexibel en gedreven
Krappe deadline? Complexe, grootschalige opdracht? Dankzij een flexibele en gedreven instelling kan ik snel inspelen op verschillende soorten opdrachten. Ook kan er naar behoefte uit een netwerk van aanvullende creatieve en zakelijke professionals worden geput. Zo kan er in korte tijd een geschikt team worden samengesteld van o.a. tekstschrijvers, fotografen, filmmakers, animatoren, project- en trafficmanagers.

kennismaken?
Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met me op door me te bellen op 06 28775953 of me een mail te sturen iwan@studioschuttinga.nl.

 

 
Iwan Schuttinga (1975)
2012-nu. eigenaar studio schuttinga, grafisch ontwerp Leiden
werkt o.a. voor
Geodis freight management, GRID grafisch museum Groningen, TNT, Uitgeverij de Muze, EHBO Vereniging Voorschoten, Weagree, Direction subsidieaviseurs, Amanda Polling communicatie en creatie, Miranda Beuk Events, SAIC Europe.
opleiding
1996-2002. Academie Minerva, Groningen. Grafisch ontwerp en communicatie.
1994-1996. NHL Leeuwarden. Kunst en design.