Over

nuchter Van huis uit ben ik, Iwan Schuttinga, grafisch ontwerper. Die oorsprong zorgt, samen met mijn Groningse wortels voor een grondig en gestructureerde aanpak van het ontwerpproces. Hierbij gebruik ik mijn meer dan 15 jaar ervaring, kennis én mijn betrokkenheid en gedrevenheid. Dit zorgt voor communicatie die mensen op de juiste plek raakt.

creatieve wisselwerking
In mijn werk zorg ik voor een inspirerende mix van zakelijke en culturele opdrachten. Hierdoor ontstaat een interessante wisselwerking tussen de beide disciplines en levert doeltreffende communicatie op met veel onderscheidend vermogen.

passend antwoord
Ik werk voor zowel grote als kleine(re) organisaties. Variërend van conceptvorming en uitvoering van typisch grafische middelen als logo’s, huisstijlen en bijvoorbeeld posters tot creatieve communicatiecampagnes, animaties, infographics en concepten voor video’s. Voor zowel online als offline.

flexibel en gedreven
Krappe deadline? Complexe, grootschalige opdracht? Ik ben flexibel genoeg om verschillende soorten opdrachten snel uit te voeren. Ook kan er naar behoefte uit een netwerk van aanvullende creatieve en zakelijke professionals worden geput. Zo kan er in korte tijd een geschikt team worden samengesteld van o.a. tekstschrijvers, fotografen, filmmakers, animatoren, project- en trafficmanagers.

kennismaken?
Wil je weten wat  ik voor je kan betekenen? Bel me dan op 06-28775953 of stuur een e-mail naar iwan@studioschuttinga.nl.